Starity

Olivia Munn gyermeket vár!

2021. szeptember 08. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő és John Mulaney pár hónap után döntött úgy, hogy családot alapítanak.

hirdetés

Olivia Munn édesanya lesz! A színésznő szerelme, John Mulaney árulta el egy interjúban, hogy családot alapítanak. A humorista és a színésznő gyorsan haladt: csak májusban érkezett róluk a hír, hogy együtt járnak.

Mulaney mögött nagy változásokkal teli időszak áll: tavaly elvonókúrára ment, és a program végeztével úgy döntött, hat év után elválik feleségétől.

Elég sok dolgot zsúfoltam ebbe az évbe... Most szeptember van? [Tavaly] Szeptemberben rehabra mentem, októberben jöttem ki, kiköltöztem az exfeleségemmel közös házból.

John ezek után bevallotta, hogy az őszi rehab ellenére visszaesett és ismét drogokhoz nyúlt, ezért aztán ismét elvonókúrára ment, ezúttal két hónapra. Idén februárban jött ki az intézményből, és hamarosan összejött Oliviával, akivel évekkel ezelőtt már találkozott egy esküvőn. Mulaney szerint a színésznő végig tartotta benne a lelket a rehab utáni nehéz időszak során, amiért nagyon szerencsésnek érzi magát.

Aztán tavasszal Los Angelesbe mentem, találkoztam és elkezdtem randizni egy csodálatos nővel, akit Oliviának hívnak. Egy elképesztő valakivel lett kapcsolatom, és most gyerekünk lesz.

- mesélte Mulaney. 

A színésznő ugyan korábban úgy nyilatkozott, nem szeretne se gyerekeket se házasságot - most úgy tűnik, új kapcsolata megváltoztatta véleményét. Munn korábban Aaron Rodgersszel járt, aki azóta Shailene Woodley vőlegénye lett.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek