Starity

Ez a megható történet Homer Simpson gyári munkája mögött

2021. szeptember 09. 09:09   |   Szerző: Glamster

A Simpson családról megható részlet derült ki egy internetes bejegyzésnek hála.

hirdetés

A Simpson család (eredeti cím: The Simpsons) nagy sikerű, amerikai televíziós rajzfilmsorozat, Matt Groeningtől, amelyet a Fox tv-csatorna számára készített a Klasky Csupo stúdió (melynek alapító tagja a magyar származású Csupó Gábor). Elsőként 1987. április 19-én jelent meg mint 2 perces műsor a Tracey Ullman Show-ban. Akkora sikert aratott, hogy a Fox tévécsatorna két évvel később, 1989. december 17-én 20 perces adásban műsorára tűzte. A Simpson család azóta 32 évadot élt meg, és Matt Groeninget világhírűvé tette.

A show jelenleg is fut, és megannyi rajongója van világszerte.

Sokan azonban nem tudják, Homer Simpson miért tart Maggie-ről rengeteg képet a gyári munkahelyének falán.

A sztori a következő:

Maggie születése előtt Homer azért dolgozott az atomerőműnél, hogy kifizesse a jelzáloghitelét. Amikor a hitel letelt, felmondott és elvállalta az álommunkáját a helyi bowling klubban. Amikor Marge terhes lett Maggie-vel, rájöttek, hogy abból a fizetéséből nem fog megélni. Homer depressziós lett, miután felmondott és visszatért az atomerőműbe, ahol Mr. Burns, az igazgató, azt írta a falára, hogy "ne felejtsd el, örökké itt leszel" (Don't Forget: You Are Here Forever). 

Amikor Maggie megszületett, Homer azonnal odáig volt érte. Amikor Lisa megkérdezte Homert, hová lett az összes fotó Maggie-ről, azt felelte, hogy elvitte oda, ahol a legnagyobb szüksége van rá. A feliratból pedig az jött ki: "Csináld meg érte" (Do It For Her)

Fox

A jelenet a hatodik évad 13. részében tekinthető meg.

forrás: Wikipedia

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek