Starity

Mutass fricskát a világnak sportolás közben is!

2021. szeptember 19. 10:10   |   

Szereted a kicsit extrém, kicsit kihívó, kicsit pajkos ruhákat? Szereted büszkén felvállalni azt, amiért olyan sokat teszel? Büszkén hangsúlyozod ki azt, amit a testeden különösen szépnek találsz? Elég merész vagy ahhoz, hogy kitűnj a tömegből? Kedvedre valók az átlagostól eltérő ruhadarabok?

hirdetés

Nincs ezzel semmi baj, sőt! Nagyon jól teszed: a jó ízlés határain belül is nagyon sok variáció van arra, hogy egy kis humort és őszinteséget vigyél a sportolásba!

Ha nem vagy visszahúzódó, csendes típus, hanem szeretsz inkább a középpontban lenni, akkor a 2skin Fitness ruházat szívecskés fenekű leggingsei neked készültek.

Ha sportolni indulsz, garantáltan nem maradsz észrevétlen! Mutasd meg a világnak, hogy ki vagy, és mit képviselsz!

Üzenj a világnak!

Akár kocogni indulsz, akár sétálni vagy épp egy csoportos fitnessórára, a szívecskés fenekű nadrággal biztosan mosolyt fakasztasz nőtársaid arcára, hiszen ez egy kedves, szívmelengető alakzat, amelyről mindenkinek a kedvesség, a szeretet és az öröm jut eszébe.

Ha bátran fel mered vállalni, hogy bizony oda fogod vonzani a tekinteteket, akkor a szívecske formával biztosan nagy sikert aratsz bármilyen sporteseményen.

Légy te, aki felvillanyozza a körülötte mozgókat, légy te, aki okot ad másnak a mosolyra, a nevetésre!

Formás hátsó rész, szép üzenettel

Rengeteg nő küzd azért, hogy formás hátsója legyen, és popsiedzések tucatjait próbálja ki, hogy minél kerekebb fenékre tegyen szert. Nem másért teszi ezt egyik nő sem, hanem mindenki saját magáért edz: ha belenézünk a tükörbe, szeretünk olyat látni, amit szépnek ítélünk.

Ha te már elérted ezt a nagy eredményt, miért is rejtenéd véka alá? Nyugodtan viselj olyan leggingset, ami nem elrejti, hanem kihangsúlyozza azt, amiért te már hosszú órákat küzdöttél.

A mögöttes üzenet, a humor, a vicces felütés pedig a hab a tortán. Gondolj csak bele, fordított esetben Te mit tennél?

Mi tudjuk: azonnal kikutatnád, hol lehet a 2skin Fitness ruházat leggingseit beszerezni!

A stílus maga az ember

Hányszor halljuk ezt életünk során? Legtöbbször sajnos negatív kontextusban. Nos, megnyugtatunk, ez pozitív értelemben is éppúgy fontos üzenet.

Egy jó hangulatot árasztó, vidám leggingsben sportoló csinos nő mindig és mindenkiben jó benyomást kelt, és sokszor anélkül, hogy észrevennénk, gyakorolunk hatást másokra. Ki ne szeretne nyomot hagyni másokban? 

Járkálj és sportolj úgy a világban, hogy közben pozitív kisugárzásoddal és szívecskés leggingseddel beragyogod a környezeted! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek