Starity

Emma Watson nem érti a pasikat

2010. november 21. 17:05   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Watson bevallotta, hogy nem nagyon ért a pasikhoz, ezért elég gyakran kért segítséget barátaitól, Daniel Radcliffe-től és Rupert Grinttől.

hirdetés
Emma Watson nem érti a pasikat

Azt hinnénk, hogy egy ilyen gyönyörű, fiatal és híres nő élete könnyű – de bizony még neki is van mit tanulnia.

A 20 éves színésznő elmesélte, hogy egyátalán nem tud a pasik nyelvén. „Rupert és Daniel igazi nagytesók módjára adtak tanácsokat a forgatási szünetekben. Ez nagyon jól jött, hiszen hajlamos vagyok teljesen leblokkolni a pasik terén. Sokszor fogalmam sem volt, mit tegyek, de ők mindig segítettek, ha gondjaim akadtak.”

A színésznő azt is megosztotta rajongóival, hogy számára is gondot jelentett úgy felnőni, hogy szinte az egész gyermekkorát megörökítették a Potter-filmek. Olyan érzés, mintha a pucér, takarón fetrengős babafotóidat mutogatnák ország-világ előtt hatalmas kivetítőkön. Sokat görcsölök emiatt, mert szerintem a kis Hermione szerepében nem néztem ki túl jól a kócos, bozontos hajammal, a nyuszifogaimmal és a pocokfejemmel.

Úgy látszik, a gyönyörű sztárnak önértékelési problémái vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek