Starity

Megérkezett Alan Walker vadonatúj EP-je

2021. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: Glamster

Megérkezett a többszörös platinalemezes DJ és producer, Alan Walker vadonatúj EP-je a “Walker Racing League”, amely dalainak kétségkívül a klubokban van a helye.

hirdetés

Az album legújabb slágere a “Running Out Of Roses”, amelyen Jamie Miller is közreműködik, akinek a “Here’s Your Perfect” című dala 250 millió streamelésnél tart.

A kooperációról Jamie a következőket nyilatkozta: “Abban a pillanatban, ahogy Alan és csapata átküldte a ‘Running Out Of Roses’ vágott változatát, tudtam, hogy ez lesz a karrierem legnagyobb lehetősége! Már tizenéves korom óta felnézek Alan-re, és azóta is követem a munkásságát. Örökre megváltoztatta az életem azzal, hogy hitt bennem, és abban, hogy eljuttatom a dalt a célvonalig. Büszkén csatlakozom Walker csapatához, és már nagyon várom, hogy a világ is hallhassa ezt az elképesztő új dalt.”

Az EP-n emellett megtalálható a korábban kiadott “Space Melody” című sláger, amelyen VIZE is közreműködik, a Imanbek-kel közös “Sweet Dreams” és a nemrég megjelent “Don’t You Hold Me Down” Georgie Ku közreműködésével.

Elképesztően boldog és izgatott vagyok, hogy kiadhatom az első EP-met, amelyen rengeteg kiváló előadó és barát működik közre. A ’Walker Racing League’ egy régóta várt projektem, mivel mindig is érdekeltek a kocsik és a versenyzés. Már alig várom, hogy mindenki meghallgathassa az EP legújabb dalát, a ‘Running Out Of Roses’-t, amelyet iszonyatosan feldob Jamie Miller hihetetlen hangja.

– mondta Alan Walker.

A “Walker Racing League” minden digitális platformon elérhető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek