Starity

Ezért hagyta ott az FBI: Most Wanted című sorozatot Kellan Lutz

2021. szeptember 23. 19:07   |   Szerző: Four

A színész úgy döntött, nem szerepel tovább a CBS egyik népszerű sorozatában.

hirdetés

Kellan Lutz nehéz döntésre szánta el magát: a színész úgy határozott, kilép az FBI: Most Wanted című sorozatból, hogy több időt tölthessen a családjával. 

Lutz a harmadik évad premierje során jelentette be, hogy távozik:

(...) 2020 mindenkinek nagyon sok volt. Számomra az első lányom elvesztésével kezdődött, aztán majdnem a feleségemet is elveszítettem, illetve többek között mindkét nagypapámat is. Mindez egy világjárvány közepén történt, a családomtól és a barátaimtól távol, az ország másik felén. Ha bármit is tanított nekem 2020, akkor az az, hogy mennyire fontos a család. Sok imádság és gondolkodás után meghoztam azt a nehéz döntést, hogy a családommal együtt visszaköltözünk Kaliforniába, hogy a kislányunk a nagyszülők, nagybácsik és nagynénik, unokatestvérek mellett nőhessen fel, nem messze tőlük.

- írta Lutz, aki eddig New Yorkban forgatta a sorozatot. A színész többek között megköszönte a sorozatbeli kollégái munkáját, és kijelentette, az egész produkció hiányozni fog neki.

Hiányozni fog a műsor, a kollégáim, a produkció, és legfőképpen a karakterem, Kenny Crosby, aki az egyik nagyapám után kapta a nevét, akit idén év elején elveszítettem. De nagy békesség van bennem, mert tudom, hogy a helyes döntést hoztam meg a családom érdekében. (...)

- írta Lutz, akinek idén februárban született meg első gyermeke, Ashtyn Lilly.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek