Starity

Minőségi testápoló – amiért az érzékeny bőr is hálás

2021. szeptember 23. 14:02   |   

A tapasztalat azt mutatja, hogy a testápoló kiválasztása, illetve használata, és úgy általában a testápolási szokások kialakítása az átlagember mindennapjaiban jóval kevesebb figyelmet kap, mint amit igazából megérdemelne. 

hirdetés
Minőségi testápoló – amiért az érzékeny bőr is hálás

Stresszes világban élünk, a folyamatos rohanás kellős közepén pedig sokszor azt sem tudjuk, melyik bokros teendőnknek tegyünk eleget. A mókuskerék folyamatos őrlésében pedig sajnos kevés figyelmet szentelünk az olyan fontos tevékenységeknek, mint a megfelelő testápolás. Jellemző, hogy akkor kapunk észhez, amikor a testünk jelzéseit már nem vagyunk képesek tovább ignorálni. A sok esetben fájdalmas szárazság és irritáció a testápoló készítmények nem rendszeres használatát jelzik. Mi a teendő? 

Nos, szerencsére van megoldás a problémára a MediNatural természetes alapanyagú, megbízható testápolóinak formájában. A gazdag palettában található kényeztető testvajak, habkrémek és olajok táplálják a bőrt, gyengéden ápolnak és hidratálnak. A testápolókkal hamisítatlan wellnesshangulatot teremthetünk az otthonunkban, megadva a bőrünknek mindazt a törődést, amit az megérdemel. A kozmetikumok mentesek mindennemű vegyszertől, így az érzékeny, problémás bőr ápolására is tökéletesen alkalmasak.

Illóolajok – nemcsak az aromaterápia szerelmeseinek

A tavaszi virágcsokrok bódító illatát idéző illóolajok nem csupán azokat ajándékozzák meg feledhetetlen pillanatokkal, akik az aromaterápia bűvöletében élnek.  Egy-egy hosszúra sikerült, fárasztó nap után másra sem vágyunk, csak a minden érzékünket egyaránt kényeztető relaxálásra. Engedjük hát ki a dzsinnt a palackból, ami jelen esetben a MediNatural jótékony hatású, gyógynövényes illóolajainak elbájoló aromáját jelenti. 

A természetes illóolajok prémiumminősége megkérdőjelezhetetlen. Laboratóriumban bevizsgált produktumokról van szó, amelyek nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat. Az illóolajok azon kívül, hogy a közérzetünket javítják, oldják a stresszt, segítenek ellazulni, emellett pedig a körülöttünk lévő levegő fertőtlenítésében is nagy szerepet töltenek be. Meghűlés esetén kifejezetten ajánlott a használatuk, hiszen segítenek enyhíteni a megfázás tüneteit is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek