Starity

Baromi jó pszichothriller-sorozattal bővült a Netflix kínálata

2021. szeptember 26. 12:12   |   Szerző: Glamster

A Mise éjfélkor nagyon hiányzott a választékból. Nagyon jó pszichothriller-sorozat érkezett a A Hill-ház szelleme készítőjétől.

hirdetés

Amennyiben valaki egy minőségi pszchothriller/horrorsorozatra vágyna, akkor a Mise éjfélkor tökéletes választás lehet. Mike Flanagan, A Hill-ház szelleme és az Álomdoktor készítője áll e mögött is, így nem csoda, hogy fantasztikus kritikákat kapott a szeptember 24-én bemutatásra kerülő minisorozat.

A Mise éjfélkor (Midnight Mass) a legjobb olyan Stephen King sorozat, amelyhez igazából Stephen Kingnek a világon semmi köze nincsen – írja az IGN. A Netflix új, hét részes minisorozata a horror mesterének írásaihoz hasonlóan egy, a külvilágtól elzárt és a saját magányába némiképp beleőrült közösséget mutat be, akikkel elkezdenek egyre durvább dolgok történni. Igazi „kisvárosi drámáról” van szó tehát, egy jó adag misztikummal nyakon öntve.

A Netflix Mise éjfélkorja: Mike Flanagan sűrű, gyönyörűen fotografált, rémisztő mesét alkotott, amelyben a horror a hetedik és egyben az utolsó epizódjában ér a csúcsára. Úgy hiszem, 10 nap múlva kerül majd fel a szolgáltató kínálatába

– mondta Stephen King, a horrorirodalom nagymestere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek