Starity

A Tool Budapesten!

2021. szeptember 27. 18:06   |   Szerző: Glamster

Örömmel jelentjük be, hogy a Tool 15 év után visszatér Magyarországra, első önálló hazai koncertjüket 2022. május 24-én a Budapest Arénában adják majd.

hirdetés
A Tool Budapesten!
Fotó: Tool/LiveNation

A TOOL visszatér Európába a 2019-es Fear Inoculum néhány fellépése után. A várva várt koncertsorozat 2022. április 23-án rajtol el Koppenhágában.

Nagy örömmel jelentem be, hogy újra útnak indulunk

– mondta Danny Carey.

Az elmúlt 18 hónap próbált finoman fogalmazni, de a nagy megpróbáltatásokból nagy tanulságok és nagy ajándékok származnak. Őszintén várjuk, hogy megoszthassuk veletek.

Jegyek október 1-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A TOOL Army tagjai számára szeptember 28-án 10 órától 24 órás elővásárlási lehetőség biztosított. A Fear Inoculum sok évnyi várakozás után, 2019 augusztusában jelent meg.

Az album számos országban a slágerlisták élén debütált, megdöntve eladási- és játszási rekordokat, miközben a kritikusok is elhalmozták dícséretekkel. Az NME tökéletes ötcsillagot adott értékelésként, és azt mondta, hogy „… sokkal több, mint egy album”, a The Guardian a kiadást „egy örökhagyó album”-nak nyilvánította, míg a Visions a 10 számból álló gyűjteményt „a TOOL lemez tökéletes változatának” nevezte. A Kerrang! pedig azt mondta: „A TOOL túllépett a saját határain...”

A látványt és hangzást élőben is tökéltesre fejlesztő banda 15 évvel az egyetlen magyarországi, Sziget fellépésük után 2022. május 24-én adja majd első önálló koncertjét a Budapest Arénában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek