Starity

Itt az első bepillantás a Vaják 2. évadjába - videó!

2021. szeptember 29. 12:12   |   Szerző: Glamster

Tovább folytatódik a Netflix sikersorozata: hamarosan láthatjuk a Vaják folytatását. Addig pedig megérkezett az első klipes betekintő!

hirdetés

Júliusban még arról írtunk, hogy megérkezett az első betekintő egy rövid előzetes formájában. Most pedig egy újabb klipet hoztunk el a Netflix által, ami az első bepillantás nevet kapta a csatornától.

Szörny van a házban, és ki más védhetné meg jobban Cirit, mint Geralt? Az első videórészlet a Vaják 2. évadából, amely december 17-től látható a Netflix műsorán.

- írja a Netflix.

Nem menekülhetsz a benned lakó szörnyek elől. A Vaják 2. évada december 17-től látható a Netflix műsorán.

A Vaják 2. évadának exkluzív klipjében Geralt újra találkozik régi barátjával, Nivellennel.

A sorozat első, nyolc epizódból álló évada 2019. december 20-án vált elérhetővé a Netflixen. Megjelenését megelőzően a készítők bejelentették, hogy a sorozatot berendelték egy újabb nyolc epizódos évadra, melyet várhatóan 2021. december 17-én mutatnak be.

A főszereplők között pedig olyan neveket találunk, mint Henry Cavill, Freya Allan, Eamon Farren és Anya Chalotra.

A sorozat egy fiktív középkori világban játszódik, ahol Ríviai Geralt, a magányos szörnyvadász, Vengerbergi Yennefer, a nagy hatalmú varázslónő és Ciri cintriai hercegnő történetét követhetjük nyomon, akik rájönnek, hogy közös sorsuk által össze vannak kötve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek