Starity

Nyerd meg az életed: Lee Jung Jae nem számított ekkora népszerűségre

2021. október 01. 14:02   |   Szerző: BeJoyful

A színész egy interjúban mesélt arról, egyáltalán nem is gondolta, hogy a Squid Game (Nyerd meg az életed) ilyen népszerű lesz.

hirdetés
Nyerd meg az életed: Lee Jung Jae nem számított ekkora népszerűségre
Fotó: Netflix

Szeptember 29-én adott interjút Lee Jung Jae, hogy megvitassa szerepét a Netflixen népszerű Squid Game (Nyerd meg az életed) című sorozatában.

A sorozat olyan emberek történetét meséli el, akik részt vesznek egy titokzatos túlélő játékban, amely 45,6 milliárd won nyereményt kínál. A versenyzők életüket kockáztatják, hogy a pénznyeremény végső nyerteseivé váljanak. Itt láthatjuk Seong Gi Hun szerepében Lee Jung Jaet, aki úgy dönt, hogy belép a játékba miután nehéz élethelyzetbe kerül. A Squid Game hat napon keresztül világszerte az első számú Netflix műsornak számított, teljes sikerrel.

Az óriási népszerűségről pedig Lee Jung Jae így vélekedett:

Nem számítottam rá, hogy a Squid Game a világon mindenhol ilyen népszerű lesz. Csak forgattam, miközben reméltem, hogy Koreában jól fog teljesíteni. Azonban a producer vagy a rendező eszébe juthatott ez a globális népszerűség, mivel úgy döntöttek, hogy a Netflixen keresztül adják ki. Azon tűnődtem, hogy ez vajon a valóság-e, miután ilyen hatalmas válaszhullám érkezett. Sok tengerentúli barátom folyamatosan lép velem kapcsolatba emiatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek