Starity

Miley Cyrus: Megbocsátás és szeretet

2010. november 22. 17:05   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Forginevess and Love című számát adta elő Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja.

hirdetés
Miley Cyrus: Megbocsátás és szeretet

Miley Cyrus egy gyönyörű számot, a Forginevess and Love-ot adta elő a tegnapi AMA-n. Kitűnt, hogy ő még mindig az a lány, akit a rajongók a Hannah Montanával megismertek. Teljes átéléssel énekelt, hosszú fekete ruhát viselt, és mezítláb állt a színpadon. A harmonikus előadás részenként gyertyák is világítottak. Semmilyen koreográfia nem volt, csak a zene és Miley.

Állitólag az Every Rose That Its Thorn Poison feldolgozást adta volna elő, de pletykák szóltak arról, hogy Bret Michealsszel csalta Tish Billy Rayt, bár erre nincs bizonyíték. Találgatások folytak még a Stay és Take Me Along című számok között. Miley valószínűleg a mostanában ért csalódások miatt adta elő ezt a számot, hisz áttudta teljesen érezni.

A dalt egyébként a Beatles ihlette: „Nagyon sok Beatlest hallgattam, és szeretem, ahogyan inspirálják a rajongóikat, és mindig ihletet kapok a dalaikból. Meg kell bocsátani az embereknek. Beszélni kell az embereknek a békéről és a szeretetről, és ez az, amit szeretnék csinálni. Szeretném inspirálni a rajongóimat, hogy megbocsássanak és szeressenek másokat” – tette hozzá. Tish, Miley édesanyja a végén el is érzékenyült.

Bár sajnos nem jelölték egy kategóriában sem, de sikert aratott. Még mindig a csúcson van, és szeretik a rajongók. Fellépései még mindig telt házasak. Aki azt gondolja, hogy ő rossz lány, hallgassa meg ezt a dalt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek