Starity

Mark Zuckerberg milliárdokat vesztett a Facebook leállása miatt

2021. október 05. 10:10   |   Szerző: Glamster

Mark Zuckerberg elnézést kért a kellemetlenségért, amiért tegnap leállt a Facebook és az összes általuk vezetett közösségi platform.

hirdetés

Tegnap, október 4-én valószínűleg a legtöbben észrevették, hogy a Facebook, Instagram, Messenger és a WhatsApp leállt teljesen. Nemcsak Magyarországot érintette a probléma, hiszen világszerte fennakadásokról számoltak be. Ennek természetesen a Twitter örült a legjobban.

Helló, szó szerint, mindenki

– írták viccesen.

A Facebook alapítója és vezérigazgatója, Mark Zuckerberg persze nem vette ilyen poénosra a figurát. A Bloomberg számításai szerint az üzemzavar eddig közel hétmilliárd dolláros veszteséget okozott a Facebook alapító tulajdonosának, Mark Zuckerbergnek.

Ezzel a bakival tehát Zuckerberg becsült vagyona 120,9 milliárd dollárra csökkent, amivel az ötödik helyre esett vissza a Bloomberg milliárdos ranglistáján. Bill Gates így most már előtte jár.

Zuckerberg Facebookon kért bocsánatot másnap, miután helyreállt a szerver.

A Facebook, Instagram, WhatsApp és Messenger most már elérhető. Elnézést kérek a fennakadásért. Tudom, mennyire támaszkodsz ezekre a szolgáltatásokra, hogy kapcsolatban legyél azokkal, akik sokat jelentenek neked.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek