Starity

Rami Malek ezzel a kérdéssel lepte meg Katalin hercegnét

2021. október 07. 12:12   |   Szerző: Four

A színész egy díjátadón találkozott a hercegnével, akit igencsak meglepett egy kérdése.

hirdetés

Rami Malek a Nincs idő meghalni című James Bond-film kapcsán idézett fel egy meglepő esetet Katalin hercegnével.

A színész a 2019-es BAFTA-díjátadón találkozott a királyi család tagjával (a Bohém rapszódia c. filmje kapcásn), és elmondása szerint a hercegné nagyon felkészült volt az ő filmjeivel kapcsolatban - arra mégsem számított, hogy Malek a hogyléte felől fog érdeklődni. 

Ránéztem Katalin hercegnére, és annyit mondtam "Ez biztosan nagyon fárasztó lehet". Mire megkérdezte, hogy miért. "Épp most született gyermeke, igaz?" - mondtam. 

- Malek itt az akkor még csak 10 hónapos Louis hercegre utalt.

Szerintem megdöbbent. Megkérdezte, hogy vagyok, én meg erre rákérdeztem, hogy inkább ő hogy van. Kate a legkirálynőibb, legelegánsabb módon rám nézett. De érteni lehetett. (...) Szerintem egy pillanatra kizökkentettem. És ott volt a tekintetében - nagyon elegáns, királyi, profi módon - hogy 'igen, elég fárasztó, ha babád születik'.

- mondta Malek.

A színész egyébként nemrég ismét találkozott a királyi családdal a Nincs idő meghalni premierjén, és a vetítésen mögöttük ült:

Nyomon követhettem a reakciójukat és a testbeszédüket. Nem fogok szavakat adni a szájukba, de igen, úgy tűnt meglepte őket a film.

- mondta,

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek