Starity

Lena Dunham kiakadt a testét kritizálókra

2021. október 07. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő hosszú posztot írt arról, hogy mennyire idegesítik a testével kapcsolatos negatív kommentek.

hirdetés

Lena Dunham nemrég megházasodott, az esküvőjéről pedig fotót is posztolt. Ám a sok jókívánság mellé néhány kellemetlen komment is érkezett, amelyek Lena testalkatán gúnyolódtak. A színésznő a megjegyzéseket látva így reagált:

Nagyon könnyű belefeledkezni a támogatás ragyogásába, és elfelejteni a pöcegödörről, ami mögötte található. Ránéztem, és láttam néhány őrült sz*ságot. A legtöbb még annyit sem ér, hogy megosszam veletek vagy reagáljak rá. Van azonban egy narratíva, amit problémásnak tartok, főleg azért, mert azt akarom, hogy ne ez ragadjon meg a nők, az emberek fejében: mégpedig az, hogy valamiért nekem szégyellnem kellene magam azért, mert a testem változott az utolsó tévés szereplésem óta.

- írta Dunham, aki szerint "nem jó poén, hogy 'Lena megette a Girls egész stábját'". 

Mikor fogjuk abbahagyni, hogy egyenlővé tesszük a vékonyságot az egészséggel/boldogsággal? Természetesen a fogyás egy pozitív változás eredménye lehet, de tudjátok mit? A hízás is.

- írta a színésznő, aki hozzátette, azok a képek, amelyekhez jelenlegi alkatát hasonlították, akkor készültek róla, amikor egy diagnosztizálatlan betegséggel küzdött. Azóta azonban sokat változott, és kiegyensúlyozottabb életet él:

Ezek a változások tették lehetővé, hogy az a nővér/barát/gyerek lehetek, aki lenni akarok, és igen, azt is, hogy találkozzak a férjemmel (aki egyébként fel sem ismer azokon a képeken, mert látja, hogy mennyire kiüresedett voltam). Azt üzenem azoknak, akiknek a megjelenése az idő múlása, egy betegség vagy valamilyen körülmény miatt megváltozott, hogy oké, ha nem bántok úgy a testetekkel, mintha átmeneti állapot lenne. Én is így teszek, és nagyon élvezem.

- mondta Dunham.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek