Starity

Vadító képek készültek Adele-ról

2021. október 08. 10:10   |   Szerző: Glamster

A Vogue magazin címlapján tér vissza Adele: egyszerűen bámulatos a változása kívül és belül is!

hirdetés

Múltkor beszámolhattunk arról az örömhírről, hogy Adele hamarosan visszatér! Az énekesnő új dala, az Easy on Me, október 15-én fog megjelenni. Ez lesz az első dala a 30-ra keresztelt albumjáról.

Az énekesnő ráadásul nem adta lejjebb: a Vogue címlapján tért vissza. A magazinnak egy teljeskörű interjút is adott a fogyásáról, válásáról és újjászületéséről.

Többek között beszámolt arról, hogy megszállottja lett az edzésnek és a súlyemelésnek. Ennek semmi köze ahhoz, hogy súlyt akart veszteni, csupán rájött arra, hogyha edz, akkor nem szorong. Adele minden nap egy privát edzőterembe jár, van, hogy napi kétszer is. Az interjúztató szerint az énekesnő már csupa izom.

Adele arról is beszélt, hogy a válása nagyon megviselte: elszigetelten és egyedül érezte magát két évvel ezelőtt. Ahhoz tudta hasonlítani, ahogy az emberek többsége volt a karanténban rá egy évre.

Továbbá nem szeretne még egy Hello kaliberű dalt, ami akkor új szintre emelte a hírnevét. Elmondása szerint, sosem akart annyira híres lenni, mint amilyen híressé a Hello tette.

Nincs még egy Hello a zsebemben. Most már teljesen más irányban van az életem.

Csekkold a fotókat alább:

Fotó: Steven Meisel / Vogue
Fotó: Steven Meisel / Vogue
Fotó: Steven Meisel / Vogue
Fotó: Steven Meisel / Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek