Starity

A Red Hot Chili Peppers Budapestre érkezik!

2021. október 08. 10:10   |   Szerző: Glamster

Örömmel jelentjük be, hogy Budapest része annak a 13 európai városnak, ahol a Red Hot Chili Peppers 2022 nyarán koncertet ad világkörüli stadionturnéja keretében!

hirdetés

Fotó: LiveNation

A Red Hot Chili Peppers 2022. június 15-én a Puskás Arénában lép fel! Előző turnéjukon a két budapesti aréna koncert órák alatt vált teltházassá, így óriási öröm a magyar rajongóknak, hogy újra hazánkban láthatják a bandát.

A Red Hot Chili Peppers világkörüli turnéra indul olyan előadók társaságában, mint A$AP Rocky, The Strokes, Beck, Anderson. The Free Nationals, HAIM, St. Vincent, valamint Thundercat és King Princess.

A 32 városból álló világkörüli stadionturné június 4-én, szombaton kezdődik a sevillai Estadio La Cartuja-ban, Spanyolországban. A koncertkörút többek között Londonban, Párizsban, Dublinban, Los Angelesben, Chicagóban, New Yorkban is megáll, mielőtt az arlingtoni Globe Life Fieldben, Texasban véget ér szeptember 18 -án.

A 2022-es turnén John Frusciante gitáros visszatér a bandába, valamint ez lesz a zenekar első stadionturnéja az Államokban.

A Red Hot Chili Peppers karrierje legnagyobb slágereiből és a készülő új album dalaiból állítja össze a programot.

Jegyek 2021. október 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. A hivatalos rajongói klub, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára az exkluzív elővásárlási lehetőség október 13-án 10 órától lesz elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek