Starity

11 sztár, aki civilek szerint nagyon udvariatlan volt

2021. október 08. 15:03   |   Szerző: Four

Ezek a cilivek Redditen mesélték el, milyen kellemetlen élményben volt részük a sztárokkal.

hirdetés

1. Christina Aguilera

Embed from Getty Images

Egy híres kaliforniai kalandparkban dolgoztam. Egy igazi hisztikirálynő volt. Mindig legalább 20 ember kísérte őt, és mindig a backstage-be ment, hogy elkerülje a tömeget. A csapata különböző üzletekbe és éttermekbe látogatott, és elvittek egy csomó cuccot, mondván "majd később fizetnek". Ha nem úgy történt minden, ahogy akarta, akkor mindig kiabált.

 

2. Michael Bublé

Embed from Getty Images

A szórakoztatóiparban dolgoztam 10 évig. (...) Michael Bublé abban a parkolóban forgatott egy videoklipet, ahol dolgoztam. Több emberrel együtt én is elővettem a telefonom, hogy ha vége a forgatásnak, készíthessek róla egy fotót. Amikor azt kiabálták, hogy "vége", Michael Bublé egy csodaszép színésznővel a karján megfordult, megállt előttünk és ezt mondta a nőnek: "Nézd ezeket a hülye barmokat". Nagy szemekkel egymásra néztünk, megfordultunk és visszamentünk dolgozni. Leginkább egy öregebb fickót sajnáltam, mert úgy tűnt, nagy rajongó volt.

 

3. David Spade

Embed from Getty Images

Adam Sandler egyszer azt mondta, ne nagyon beszélgessek David Spade-del - aki szintén ott nyaralt, ahol mi - mert "egy p*cs". Hát, megpróbált figyelmeztetni minket. David Spade valóban egy nagy p*cs volt.

 

4. Jennifer Lopez

Embed from Getty Images

Egy barátom szolgálta ki őt és a csapatát egy étteremben. Nevetséges követelményei voltak, egy ásványvíz miatt hisztizett, három órán keresztül foglalta az asztalt, aztán nem adott borravalót. És tudom, hogy a barátom jó pincér.

 

5. Liv Tyler

Embed from Getty Images

Láttam, ahogy Liv Tyler egy művészeti kiállításra ment a New York-i Modern Művészeti Múzeumba. A kiállításon egyszerre csak egy ember vehetett részt, és 4-5 órán keresztül kellett várni, hogy bekerüljön az ember. Sokan órákkal a nyitás előtt odamentek, hogy láthassák. Liv Tyler egyből a sor elejére ment, és mondta a biztonsági őrnek, hogy ő a következő. Ő megmondta neki, hogy ez nem lehetséges: foglalhat időpontot, de nem sorolhat be mindenki elé. Erre Liv ideges lett és vitatkozott arról, hogy ki is ő, aztán megvonta a vállát és elviharzott.

 

6-7. Zachary Quinto és Lea Michele

Embed from Getty Images

Zachary Quinto rendszeresen kiabál a statisztákkal, Lea Michele pedig hozzávágott egy cipőt egy emberhez a Glee forgatásán.

 

8. Oprah Winfrey

Embed from Getty Images

Évekkel ezelőtt vitorlázni tanítottam egy csapat embert, köztük volt ő is. Egyszerűen nem volt hajlandó elfogadni a tényt, hogy én is létezem. Néhányszor megkérdeztem tőle, hogy szüksége van-e valamire - ételre, innivalóra, ilyesmire. Csak felém nézett, de nem rám, aztán megint elnézett.

 

9. James Corden

Embed from Getty Images

Én főztem neki néhányszor a kávét. Mindig szidott minket és kiabált velünk, amikor utoljára láttam, tényleg hozzánk vágott egy italt. Szóval igen, egy igazi s***fej. Nem bírok semmit végignézni, amiben szerepel, és ez elég nagy szívás, mert imádom a musicaleket.

 

10-11. Drew Scott és Jonathan Scott az Álomház című műsorból

Embed from Getty Images

Amennyiszer hallottam már tőlük azt a mondatot, hogy "tudjátok, hogy kik vagyunk?", az közel van az istentelenhez. Nagyot csalódtam bennük.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek