Starity

Chris Evans és Selena Gomez randizik?

2021. október 10. 14:02   |   Szerző: Glamster

Minden jel arra utal, hogy a színész és a színésznő egymásra talált. Legutóbb együtt vacsoráztak, és Selena sem tagadta a pletykákat.

hirdetés

Pár hete Chris Evans (40) bekövette Selena Gomezt (29) Instagramon, aki hamar viszonozta a gesztust. A rajongóknak természetesen rögtön feltűnt a változás, és elkezdtek találgatni, hogy ez mit jelenthet.

Nem sokkal később pedig egy késő esti vacsorán fotózták le a híresztelt párost, bár külön távoztak az étteremből. A napokban pedig többször ott kapták le Christ a paparazzók, ahol Selena is megfordult. A Teen Vogue arról számolt be, hogy pár képet azonban a rajongók szerkesztettek össze, ráadásul teljesen más évben készültek, mint ahogy pár hírforrás lehozta.

Annyi biztos, hogy Selena 2015-ben elárulta, hogy bejön neki Chris és nagyon cukinak tartja a színészt. Jelenleg mindketten szinglinek vallják magukat, a rajongóknak így nagyon bejön az az elképzelés, hogy Evans karjaiban kötött ki a szépség. Lizzónak biztosan lenne ehhez egy-két szava...

Október 9-én a paparazzók megkérdezték Selenát a hírről, miszerint Chrisszel randizik, azonban a színésznő nem válaszolt.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek