Starity

Új magyar thrillersorozat indul

2010. november 22. 18:06   |   Szerző: AMaya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A MAB igaz, hogy „csak” egy webes sorozat lesz, de a szereplőgárda ígéretesnek hangzik. A trailer már megjelent a YouTube-on.

hirdetés
Új magyar thrillersorozat indul

A MAB internetes sorozat lesz, ígéretesnek tűnő szereplőgárdával; persze csak azoknak, akik ismerősen mozognak a nem celeb magyar színészek nevei között. A széria trailere már megnézhető a YouTube videómegosztó portálon.

A főbb szerepekben Almási Sándort, Bánsági Ildikót, Botos Évát, Fodor Annamáriát, Hirtling Istvánt és Mertz Tibort láthatjuk majd. A színészek ingyen játszottak és egymást sminkelték, a filmben látható rendőrök pedig az V. kerületi kapitányság állományából kerültek ki.

Horgas Ádám rendező, ötletgazda  HD-kamerájával forgatta le a kelta mondát feldolgozó szériát, melynek 8 perces epizódjai egymás után kerülnének fel a netre. MAB ugyanis a kelta mitológiában a fekete mágia királynője, az Arthur mondakörben Merlin varázsló ellensége.

Az alaptörténet: Egyetlen éjszaka alatt kihal egy bérház a város közepén. Az áldozatokon nincsenek külsérelmi nyomok. Az egyik lakás viszont csupa vér. Mi történt éjjel? A rendőrség kutatni kezdi a rejtély nyomait.

Az ötlet még Andy Vajna érdeklődését is felkeltette.

A részek itt láthatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek