Starity

Halsey a testéről posztolt: "Nem akarom azt az illúziót kelteni, hogy szülés után azonnal jól kell kinézni!"

2021. október 12. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő őszintén vallott arról, milyen most a testéhez fűződő viszonya.

hirdetés

Halsey kendőzetlenül írt érzéseiről a Saturday Night Live műsorában történt fellépése után. Az énekesnő, aki júliusban adott életet első gyermekének, fontosnak tartotta kifejezni, hogy nem akar tökéletes látszatot kelteni a szülés utáni testével kapcsolatban:

Két nappal ezelőtt léptem fel az SNL-ben, és sokan megjegyezték, hogy milyen jól néztem ki. Fura érzés volt. Hosszú ideig idegennek éreztem a testem. Szeretnék mindig annyira őszinte lenni, hogy sokszor túl sokat is árulok el magamról, de ezt fontosnak érzem. Az első kép napokkal a babám születése után készült. Sokan nem tudják, de szülés után is terhesnek nézel ki egy darabig. Ez még mindig változik, amit hagyok is, egyáltalán nem tervezek mostanában edzeni.Túl fáradt vagyok és túlságosan elfoglal, hogy a drága kisfiammal játsszak.

Az énekesnő elmondása szerint habár a fellépőruhájában szuperül nézett ki, ez nem jelenti azt, hogy a való életben is mindenáron ezt akarja kihangsúlyozni:

Mindezzel együtt a test, ami nemrég annyi dicséretet kapott, egy személyre szabott outfitet viselt, tökéletes megvilágítással és sok teszteléssel, hogy jól érezzem magam és tudjam végezni a munkámat. Nem akarom én is azt az illúziót kelteni, hogy azonnal jól kell érezned magad és "jól kell kinézned" szülés után. Jelenleg nem ez az én szemléletem. 

Halsey továbbá kijelentette, hogy nincsenek illúziói a szülőséggel kapcsolatban:

Ha azért követsz engem, mert te is szülő vagy és szereted, amit csinálok - kérlek tudd, hogy a te oldaladon állok. Sosem fogom visszakapni a "baba előtti testemet", mindegy, mennyit változik fizikailag, mert most már van egy kisbabám! És ez örökre megváltoztatott: érzelmileg, szellemileg és fizikailag is. Ez a változás folytonos, és nem is akarok visszatérni az előző állapotba! De az őszinteség jegyében: nagyon fáradt vagyok, nem rendelkezem emberfeletti erővel, és mindez nagyon nehéz. A lehető legjobban szeretném szolgálni a művészetemet és a családomat, mindeközben őszinte is akarok maradni. Szeretet

- írta az énekesnő. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek