Starity

Megérkezett az Måneskin vadonatúj Mammamia című slágere

2021. október 14. 14:02   |   Szerző: Glamster

Újabb slágergyanús szerzeménnyel, a Mammamiával érkezett az olasz rockbanda, a Måneskin.

hirdetés
Megérkezett az Måneskin vadonatúj Mammamia című slágere
Fotó: Sony Music

A nyáron megjelent "I Wanna Be Your Slave" és a "Beggin" című világslágerei után az energikus olasz rockbanda, a Måneskin újabb dallal érkezett, mely a "Mammamia" címet kapta. A dal producerei a zenekar és Fabrizio Ferraguzzo voltak, és ahogy eddig is, a dalt élőben vették fel, a nyers és energetikus hangzás megtartása érdekében.

Amellett, hogy a dal ütemes rock stílusú, erőteljes basszus és ritmusos dob alapaljával dance és klub hangulatot is ötvöz magában. A dalszövegben először vehetjük észre a zenekar irónikus arcát, mivel a sorok arról szólnak, hogy mit gondolhatnak a viselkedésünkről, miközben a szándékaink és gondolataink teljesen mások, mint azt mutatjuk.

A jól megérdemelt Euróvízió győzelme után a Måneskin 23 platina és 5 arany minősítésnél tart Olaszországban, egyre több hírnevet és rajongót szerezve magának napról napra világszerte. Nyáron Európa legnagyobb fesztiváljain és rendezvényhelyszínein léptek fel, számos teltházas koncerttel. A 2022-es "Loud Kids On Tour" elnevezésű koncertsorozat során hazánkban is fellépnek. A zenekar hatalmas sikerét jól mutatja, hogy az egész tavaszi turné hogy összes állomása  néhány nap alatt elővételben teltházas lett.

A Måneskin "Mammamia" című dala minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek