Starity

Britney Spears szerint botrányra számíthat a családja, ha egyszer interjút ad

2021. október 17. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő elmondása szerint nagy pácban lesz a családja, ha egyszer kitálal.

hirdetés

Britney Spears már több Instagram posztjában is utalt arra, hogy egyáltalán nem ápol jó kapcsolatot családjával - ám most konkrétan kijelentette, hogy igazi botrány fog kerekedni abból, ha egyszer interjút ad és kitálal az utóbbi 13 év részleteiről:

(...)Isten irgalmazzon a családomnak, ha egyszer adok egy interjút!!! Addig is... távol maradok az ügytől. Amit eddig is egész életemben tettem... és ezért olyan zavaros most nekem ez az egész... Mindegy... Isten áldjon benneteket!

- írta gyámsági ügyéről. Spears a posztja elején azt is kifejtette, hogy nagyon új neki a jelenlegi helyzet, ezért sok dolog megriasztja mostanában:

Őszinte leszek és elmondom, hogy nagyon hosszú ideje vártam arra, hogy megszabaduljak a helyzettől, amiben vagyok... és most, hogy ez megtörténik, félek bármit is tenni, mert attól tartok, hogy elhibázok valamit!! Annyi éven keresztül mondták nekem, hogy ha sikeres leszek valamiben, akkor az véget érhet... de soha nem ért véget!!! Nagyon keményen dolgoztam, és most, hogy egyre közelebb és közelebb kerülök a végéhez, nagyon boldog vagyok, de sokminden megrémiszt. (...)

- jelentette ki.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek