Starity

Itt a vége? A Little Mix következő hónapban bejelentheti a feloszlását

2021. október 17. 13:01   |   Szerző: Glamster

Több magazin is úgy tudja, hogy a Little Mix a következő hónapban bejelenti a banda végét.

hirdetés

A Mirror, Daily Mail és a The Sun is egy közeli forrástól azt az információt kapta, hogy a végéhez közeledik a Little Mix. A Mirror szerint az elválás Jesy Nelsontól nem úgy sikerült, ahogy azt várták, és ez éket vert a banda közé.

A Little Mix karrierje 2011-ben indult, miután megnyerték közösen az angol X-Faktort. Azóta meghódították a slágerlistákat, és leginkább Európában tettek szert odaadó rajongókra.

A lánybanda azonban az elmúlt évben megindult a leejtőn, hiszen Jesy Nelson kilépett, majd viszályba került a többiekkel is, miután megjelentette első kislemezét szólóban. Bár Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock és Jade Thirlwall nem reagált nyilvánosan, bár egyikük sem követi Jesyt. Sokan azt is pletykálták, hogy Nelson tiltotta le a többieket.

A forrás úgy tudja, az elmúlt hetekben egyre több nézeteltérés alakult ki Perrie, Jade és Leigh-Anne között, ami miatt megkérdőjelezték a közös jövőjüket. Érdemes azt is megfigyelni, hogy egyik lány sem védte meg Leigh-Anne-t.

Sokat spekuláltak, mi legyen a Little Mix jövője, ám most már tiszta, hogy eljött egy korszak vége. A dátum, amikor ezt bejelentik, már be van lőve. A következő turnéjukkal fognak elbúcsúzni a rajongóiktól

– árulta el a bennfentes.

A hivatalos bejelentés állítólag jövő hónapban fog érkezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek