Starity

Pink háza táján forog a világ

2010. november 22. 19:07   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek nemrég jelent meg új klipje, továbbá válogatásalbuma, illetve bejelentette, hogy gyereket vár férjétől - Pink mostanság csak úgy sürög-forog.

hirdetés
Pink háza táján forog a világ

A harmincegy éves énekesnő, Alecia Beth Moore, azaz jobban ismert nevén Pink mostanában csak sürög-forog: ahelyett, hogy lassítana – hiszen most jelentették be hivatalosan is, hogy gyermeket vár –, most jelent meg a jubileumi válogatásalbuma, a Greatest Hits... So Far!!! lemez is, amivel 10 éves szólókarrierjét is ünnepli.

Ez még magában nem is lenne sok – csakhogy a válogatásalbum promotálása kedvéért az énekesnő videoklipet is forgatott a Raise Your Glass című szerzeményéből, továbbá tervezi a Fuckin' Perfect megklipesítését is, ami már meg is jelent kislemezként.

A babavállalást talán épp jókor jelentette be az Ellen DeGeneres-show-ban múlt hét kedden, hiszen akkor jelent meg az eddigi slágereit összefoglaló album, így Pink kicsit ezzel is promotálta a Greatest Hitset, ami egyre feljebb és feljebb tör a listákon, Ausztráliában például már listavezető, a hollandoknál pedig már harmadik is. A Raise Your Glass pedig szintén vezetett és vezet mostanáig is több listát: a dalt már a hazai rádiók is adják, így hamarosan lehet, hogy első helyről köszön vissza a toplistáról a vadóc új kislemeze.

Emellett pedig ismét boldog házasságban él férjével, Carey Harttal, fellépni jár, talkshow-kba hívják, rádióbeszélgetésekben vesz részt, szóval mindent csinál, csak egy valamit nem: esze ágában sincs lassítani, hiszen karrierje csúcsán van most.

Gratulálunk a babához, a sikereihez, az albumhoz, és a 10 éves szólókarrierjéhez is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek