Starity

Őszi bakancs divat 2021-ben

2021. október 24. 15:03   |   

Idén is elég vagányra sikeredett az őszi bakancs divat, hiszen most a talpak kapták a főszerepet. A mostani trendeket főként a vastag talpak határozzák meg, legyen szó csizmáról, félcipőről vagy éppen bakancsról.

hirdetés

Ezek a kicsit maszkulin darabok nemcsak vagányak, hanem dögösek és egyediek is egyben. A BORGO Skechers bakancsai között egyszerű, illetve nőiesebb darabokat is könnyedén találhatunk.

Lássuk, hogy milyen változatok közül válogathatunk még idén ősszel.

Az őszi bakancsok legkülönlegesebb darabjai

Idén szinte minden fazon vastag talpakat kapott, amitől egy kicsit retro és egy kicsit punkos hatást érhetünk el. Egy karakteres félcipővel szinte bármilyen különleges outfitet könnyedén feldobhatunk. Egy igazán extrém bordó, esetleg egy hagyományos Vagabond fehér változat is tökéletes megoldás lehet idén őszre. 

Ne feledkezzünk meg az előző években is nagy sikernek örvendő női platformos csizmákról sem, amelyek között szintén találhatunk igazán vastag talpú típusokat is. Ha hűvösebbre fordul az idő, akkor jól tud jönni egy magas sarkú modell, ahol mindenképpen a platformra helyeződik a hangsúly. Nyerő választás lehet egy bokacsizma is, attól függően, hogy éppen mennyire van hideg a szabadban. 

A Skechers bakancsok kínálata idén ősszel

A márka nem feledkezett meg a fázósabb lábú hölgyekről, akiknek hagyományos és stílusosabb változatokat is gyártanak. A vállalat 1992 óta foglalkozik cipők gyártásával, mára pedig piacvezetőként van jelen, amit az egész világon ismernek és szeretnek. Nemcsak a kollekciók, hanem a célcsoport is nagyon széles körű, ennek köszönhetően pedig bárki könnyedén találhat számára ideális darabot. A Skechers nem véletlen nőtte ki magát ilyen nagyra, hiszen egy megbízható márkáról van szó, amelynek minden egyes cipője és csizmája prémium minőségű.

A márka Verdict Chick barna, női, vízálló modellje klasszikus dizájnt és memóriahabos talpbetétet kapott. A szintetikus betéttel kombinált műbőr felsőrész mellett a talpfelület teljesen kopásálló, így akár évekig hű társ lehet a mindennapok során. Az ikonikus lábbelit viselhetjük hétköznapokon, szabadidős programokon, de kiváló választás lehet a munkába is. 

A rockosabb Teen Spirit Weekend Best fekete női bakancsot pedig különleges piros fűzővel látták el, ami a márka egyik legnagyobb újdonsága idén ősszel. Nem csak kényelmes, hanem trendi, viseletével igazán egyedi összeállításban jelenhetünk meg. A sarokrész hat centiméteres, míg a talpbetét memóriahabos kialakítást kapott. A duraleather anyag pedig egy strapabíró műbőr, aminek hála egy igazán tartós és minőségi cipő tulajdonosai lehetünk. 

Ebből a kivitelből ráadásul a BORGO-nál lehetőség van fehér színben is beszerezni. Ez szintén bármilyen őszi szetthez jól passzol. Az újdonság tehát két színben és többféle méretben vásárolható meg a Skechers márkától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek