Starity

A Five Finger Death Punch visszatér Budapestre!

2021. október 26. 10:10   |   Szerző: Glamster

Örömmel jelentjük be, hogy a világ egyik legnépszerűbb rockbandája, a Five Finger Death Punch 2 évvel ezelőtti teltházas koncertje után visszatér Magyarországra, és 2022. július 5-én ad koncertet a Budapest Arénában!

hirdetés

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette vadonatúj európai aréna turnéját, amelynek Budapest is része, a banda 2022. július 5-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában!

A FIVE FINGER DEATH PUNCH a mai napig több mint 8 milliárd streaminggel és 3 milliárd videómegtekintéssel büszkélkedhet, emellett pedig csak 2018 és 2020 között több mint 1 millió koncertjegyet adott el. Ezzel jelenleg a világon a 2. legnépszerűbb rockbanda az eladások és letöltések számát tekintve, egyedül a Metallica előzi meg.

Amióta az egyik legismertebb névvé vált, a FIVE FINGER DEATH PUNCH az összes jelentős fesztiválon játszott már, és teltházas arénakoncerteket adott szerte a világban. Debütáló albumuk, a The Way of the Fist 2007-es megjelenése óta a banda hat lemezt adott ki, amelyek mindegyike RIAA arany vagy platina minősítést szerzett. Ezenfelül a FIVE FINGER DEATH PUNCH számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést is kapott az elmúlt évtizedben. Legutóbbi anyaguk, az F8 a világ számos rock listáján az első helyen debütált, és Top 10-be került az eladási listákon többek között az Egyesült Államokban, Ausztriában, Ausztráliában, Kanadában, Finnországban, Németországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is.

A turné VIP elővásárlási lehetősége már meg is kezdődött, a teljeskörű jegyértékesítés október 29-én, péntek reggel 10 órától lesz elérhető. A budapesti koncerte jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül lesznek kaphatók. A regisztrált Live Nation tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, október 27-én 10 órától.

LiveNation

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek