Starity

Megvan, kik játszanak a Gyönyörű sorscsapás filmadaptációjában

2021. október 26. 11:11   |   Szerző: Glamster

Emlékszel még a Gyönyörű sorscsapás könyvre? Most film készül a 2012-es YA slágerkönyvből.

hirdetés

2012-ben jelent meg az egyik legnépszerűbb YA könyv, a Gyönyörű sorscsapás, amely valamilyen módon átformálta a fiataloknak célzott könyveket. Megjelentek a szexinek beállított, toxikus, tetovált rosszfiúk és az ártatlan, naíva lányok.

A Gyönyörű sorscsapás egy a négy megjelent könyvből

A könyv cselekménye a következő:

Az ​új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik. 

Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van – és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer. 

Főszerepben Dylan Sprouse, Virginia Gardner és Austin North

Egy pár éve már már tudni lehet, hogy film készül belőle, ám egy ideje nem lehetett hallani erről semmit. Most azonban egyik napról a másikra bepörögtek az események, és a Deadline bejelentette a két főszereplőt: Dylan Sprouse lesz Travis, míg Virginia Gardner lesz Abby.

A filmben olyan nevekkel is találkozhatunk majd, mint Austin North (Outer Banks), Libe Barer (Sneaky Pete), Ethan Embry (Sweet Home Alabama, Empire Records), és Rob Estes (After/Miután).

A forgatások már Bulgáriában meg is kezdődtek.

A felelős producer pedig Roger Kumble lesz, aki a Miután összecsaptunk filmen dolgozott, így bizonyára nem lesz neki kihívás egy újabb hasonló sztorit bemutatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek