Starity

Hatalmas siker a Dűne és már készül a folytatás!

2021. október 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Október 22-én mutatták be a nagyközönségnek a Dűne című filmet, a készítők máris a második részen dolgoznak.

hirdetés
Hatalmas siker a Dűne és már készül a folytatás!
Fotó: Legendary Pictures

A Legendary Pictures tegnap hozta nyilvánosságra, hogy már készül is a Dűne folytatása.

Ez csak a kezdet... Szeretnénk hálánkat kifejezni mindazoknak, akik már látták a filmet, és azoknak is, akik ezután fogják azt megnézni. Izgatottan várjuk ennek a kalandnak a folytatását

– olvasható a filmgyártó vállalat közleményében.

Az alig öt napja debütált film Frank Herbert 1965-ös, azonos című regénye alapján készült, és olyan A listás sztárok csillogtatják meg benne megkérdőjelezhetetlen tehetségüket, mint Timothée Chalamet, Jason Momoa, Javier Bardem, Oscar Isaac, Zendaya, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård és Josh Brolin. A film folytatásával kapcsolatban már jó ideje pletykáltak Hollywoodban, aminek alapjául az a tény szolgált, hogy a most bemutatott produkció jóformán csak a könyv első felének eseményeit dolgozza fel. (Ráadásul az alkotás eredeti, angol címe is a folytatásra engedett következtetni. Dune: Part One / Dűne: Első rész – a szerk.)

Számomra a Dűne olyan, mint egy előétel. A második rész lesz majd a főfogás

– magyarázta Denis Villeneuve, aki nemcsak írója, de rendezője is volt a filmnek.

Érdekesség, hogy az HBO Maxnak is nagy tervei vannak a Dűne univerzumával kapcsolatban: már be is rendelték a Dune: The Sisterhood címre keresztelt sorozatot, melynek segítségével felfedezhetjük, mi minden rejlik még ebben az izgalmas és látványban gazdag világban. A műsor showrunnere egyébként az a Diane Ademu-John lesz, akit a filmes világban A Bly-udvarház szelleme Netflix-széria executive producereként ismerünk. 

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek