Starity

7 érdekesség a You 3. évadáról

2021. október 29. 20:08   |   Szerző: Four

Néhány érdekesség a Netflix You című sorozatának legutóbbi évada kapcsán.

hirdetés

A cikk spoilereket tartalmaz!

 

1. Az első dolog, amit Shalita Grant és Travis Van Winkle megtudott a szerepükről, hogy ők lesznek a sorozat történetében az első "túszul ejtett pár".

2. Dylan Arnold először Joe szerepére jelentkezett, aztán Forty karakterét akarta eljátszani, de végül Theo-t alakíthatta a 3. évadban.

 

 

3. A You készítői már a castingon megmondták Victoria Pedrettinek, hogy csak két évadot fog élni a karaktere.

4. Penn Badgley minden évad elején megkérdezi a készítőktől, melyik fontos karakter fog meghalni. Tati Gabrielle viszont nem akarta tudni - szeretett volna meglepődni.

 

 

5. A You 3. évada a Warner Bros. Studios parkolójában készült, így aztán Love új pékségének épülete korábban a Szívek szállodája című sorozatban volt Luke kávézója. 

6. A készítők azért írták ki rögtön az első epizódban Natalie-t, mert valami olyan meglepetést akartak, amire a nézők nem számítanak. Mindenki arra gondolt, hogy Natalie lesz Joe mániákus szerelmének új tárgya, ezért aztán hamar meghalt a szereplő.

 

 

7. A 3. évad végén Taylor Swift és Bon Iver - Exile című dala hallható, mert Sera Gamble készítő a Folklore című albumot hallgatta az egész karantén alatt, és szerint ez volt "a tökéletes szomorú dal".

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek