Starity

Jason Priestley új szerepben

2010. november 23. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai színész ezúttal gonosz szerepben lesz látható egy vadonatúj sorozatban.

hirdetés
Jason Priestley új szerepben

Jason, akit eddig csak jófiús szerepekben láthattunk, most egy igazi rosszfiút alakít legújabb sorozatában, a Szólíts Fitzben, melyben a produkció főszerepét alakítja. Szerepe szerint megmutatja, hogy milyen az az ember, aki önző módon csak a saját boldogságával foglalkozik.

A sorozat története: A fergeteges kanadai vígjátéksorozat Richard „Fitz” Fitzpatrickről (Jason Priestley) szól, egy cseppet sem tisztességes használtautó-kereskedőről. A gondmentes életében a problémák akkor kezdődnek, amikor egy nap találkozik a szentfazék Larryvel, aki szintén kereskedő, és valamiért az a meggyőződése, hogy ő Fitz lelkiismerete.

„Azt szoktam mondani, hogy szerintem mindenkiben van egy kis Fitz, mert ő őszinte, és nem befolyásolják a társadalmi elvárások. Egyszerűen csak azt csinálja, amitől jobban érzi magát. Színészként mindig az új kihívások éltettek, olyan szerepre vágytam, amiben igazán kiélhetem magam” – mondta a karakteréről a színész.

A sorozatot egyébként a Comedy Central vetíti, minden hétfő este 22.55 perctől.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek