Starity

Közvélemény-kutatás döntött Stohl sorsáról

2010. november 23. 13:01   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy meglepetés fogadta a nézőket szombat este az X-Faktor után – a képernyőn a ValóVilág 4 alatt ugyanis Stohl András tűnt fel. Közvélemény-kutatás döntött valamelyest a színész-műsorvezető sorsáról.

hirdetés
Közvélemény-kutatás döntött Stohl sorsáról

Ördög Nóra az X-Faktor végén heccelte Sebestyén Balázs műsorvezetőt – aki mostanság igencsak gyakran tűnik fel az RTL Klub képernyőjén –, hogy siessen, mert elkésik a ValóVilág élő adásáról, ami reklámszünet nélkül kezdődött a tehetségkutató után.

Ezek után nagy meglepetés érte a VV-nézőket: Ugyanis Balázs helyett Stohl András tűnt fel a képernyőn, aki énekelve adta mindenki tudtára, igen, ő (is) a ValóVilág 4 műsorvezetője.

Az RTL Klub elmondta, hogy Stohl műsorvezetői sorsáról egy közvélemény-kutatás döntött. „Nagyon sokat gondolkodtunk rajta, hogy mit tegyünk. Végül egy közvélemény-kutatás döntött. Azt a kérdést szegeztük az embereknek, hogy mit szólnának, ha Stohl András vezetné a VV4-et. Egyértelmű volt az eredmény” – nyilatkozta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Buci tegnap nyilatkozott a Fókusznak, ahol elmondta, nagyon sajnálja, amit tett, de mindez persze nem elég ahhoz, hogy jóvátegye bűneit: „Engem most el fognak ítélni. Akár letöltendő börtönbüntetést kapok, akár felfüggesztettet, az én megnevezésem ettől kezdve bűntetett előéletű. És az is marad.”

Stohl azt is elmondta, hogy mivel a ValóVilág egy szórakoztató műsor, nem teheti meg egy vicces szituációban, hogy ne dobjon be egy poént esetleg, de nem fog kézen állva és hahotázva műsort vezetni. Azonban meg van győződve róla, hogy a nézők nem a bűnbánó Stohl Andrásra kíváncsiak, aki azt próbálja megmutatni, mennyire megbánta, amit tett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek