Starity

Rihannát megfenyegették

2010. november 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna két testőrt is felbérelt, mivel már napok óta kapja a fenyegető leveleket egy őrült rajongójától.

hirdetés
Rihannát megfenyegették

Rihanna napjaink egyik legsikeresebb és leghíresebb énekesnője, ezért érthető módon mindenki őt akarja. A díva azonban nem érzi magát biztonságban, ezért is bérelt fel két testőrt, mivel már napok óta kapja a fenyegető leveleket egy őrült rajongójától.

Most, hogy Rihanna szekere jól megy, sok rosszakarója lett. Olyan pletykákat terjesztenek, hogy megcsalta Matt Kempet, jelenlegi partnerét, vagy hogy Matt került más nők ágyába; de még az a hír is előkerült, miszerint az énekesnő nem bírja Katy Perry zenéjét. A fenyegetéseket jelenleg nagyon komolyan veszi, hiszen már pár napja kapja a leveleket, melyekben egy megszállott rajongó azzal fenyegeti, hogy lelövi, ha nem lesz a felesége.

„Már két napja kapom a fenyegető leveleket, olyanok állnak benne, hogy »fejbe lőlek, ha nem leszel a feleségem«, nagyon kiborító ilyenket olvasni egy rajongótól – mondta a díva a People magazinnak. – Nem hiszem el, hogy Matt megcsalt, mivel nagyon szeretjük egymást, és azt sem veszem komolyan, ha valaki olyant állít, hogy nem bírom Katy zenéjét. Ilyen aproságokkal nem foglakozok, mert tudom, hogy az irigy emberek terjesztik a rosszindulatú pletykákat” – zárta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek