Starity

Csalás az American Music Awardson!

2010. november 23. 14:02   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Music Awards hitelességét már tavaly is megkérdőjelezték, idén viszont bizonyíték is van arról, hogy a díjátadó szervezői nem feltétlenül veszik figyelembe a szavazatokat.

hirdetés
Csalás az American Music Awardson!

A Lady Gaga-rajongók önfeledten örülhettek, amikor kedvencük kapta a legjobb női előadó díját, ugyanis a Lady még nem nyert az AMA-n. De örömük hamar haraggá vált, mikor kiszivárgott a hír, hogy kedvencüknek egy másik díjat is kellett volna kapnia. Chris Brown is ugyanígy járt. A szavazatok alapján Brown lett volna a legjobb R&B/Soul-férfielőadó, de mégis Ushert szólították színpadra. A legbotrányosabb talán az este legnagyobb díjának sorsa. A legjobb előadó ugyanis Justin Bieber lett, de mint később kiderült, Lady Gaga kapta a több szavazatot, így a díj őt illeti. A szervezők egyszerűen azért fosztották meg a két előadót a díjaiktól, mert nem vettek részt a ceremónián.

A Chris-csalásról a Twitteren derült fény, ahol a Neon Limelight beszélt az esetről. A kép a bejegyzésekről itt tekinthető meg. Alulról felfelé kell olvasni.

Lady Gaga menedzsere, Troy Carter egy barátjának küldött egy üzenetet, amiben ez áll: „Azt mondják, a szavazatok alapján mi nyertünk. Odaadták a díjat Justinnak, mert ő jelen volt.” Természetesen erre is van bizonyíték, így a hitetlenkedők itt megnézhetik.

Érthető, hogy az eset után a rajongók szinte fellázadtak a Twitteren. Gaga kis szörnyei trending topicot is csináltak #GagaTrueArtistOfTheYear névvel, vagyis „Gaga az igazi év előadója”. Szidták a gálát és Biebert is, bár Justin nem tehet az esetről.

Kínos, hogy egy ilyen neves díjátadón csalás történik, és nem veszik figyelembe a szavazókat. A rajongók joggal borultak ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek