Starity

Rupert Grint örül a Harry Potter végének

2010. november 23. 15:03   |   Szerző: Rebeca.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rupert Grintet a Harry Potter sorozat Ronjaként ismertük meg. Viszont most, hogy vége a HP-nek, szeretne új szerepeket is kapni.

hirdetés
Rupert Grint örül a Harry Potter végének

Rupert Grint valószínűleg már beleunt Ron szerepébe, hiszen a sorozat nagyon hosszú; ő és többi szereplőtársa szinte a filmmel együtt nőttek fel.

Rupert a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban: „Igen, tényleg vége van. Ideje volt, hogy véget érjen a sorozat, most végre szabadnak érzem magam. Persze, hiányozni is fog a történet, de készen állok arra, hogy továbblépjek, és új dolgokat csináljak.” 

Friss hírek szerint Rupert már ki is nézett magának egy újabb szerepet. Eddie "The Eagle" Edwards (brit síugró) életéből film készül, és állítólag Rupert készül játszani a sportolót a készülő filmben. Az a kérdés, hogy Rupert ki tud-e majd törni Ron kissé bugyuta szerepéből, vagy a világ ezentúl már csak Ronként fogja ismerni. Ez a későbbiekben kiderül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek