Starity

Több száz perrel néz szembe Travis Scott

2021. november 09. 11:11   |   Szerző: Glamster

Travis Scott legutóbbi koncertjén több mint 300 ember sérült meg és tragikus mód nyolcan életüket vesztették.

hirdetés

Az amerikai rapper, Travis Scott, több száz perrel találhatja hamarosan szembe magát. Koncertje, az Astroworld – amelyet akkor sem állított le, amikor több mentőautó érkezett és előtte emeltek ki egy élettelen testet –, tragédiába fulladt és jelenleg is vizsgálják, mennyire vonhatják felelősségre.

Eddig 18 pert indítottak el. Ebből három a LiveNation ellen irányult, 15 pedig Travis Scott személye ellen. A vádiratokban többek között az szerepel, hogy többen ordibáltak, hogy állítsa le a show-t, mire Travis csak visszakiabált, hogy nem fogja. Akik nem fizikailag sérültek meg, azoknak komoly mentális stresszel kell szembenézni, miután mindenhol ájult és elhunyt emberek hevertek a tömegben.

Azonban olyan is volt, aki Drake-t perelte be: a személy egymillió dollárt követel, mert állítása szerint Drake, aki vendégelőadó volt, nem tett semmit, csak tovább borzolta a kedélyeket.

Scott állítása szerint nem tartja magát felelősnek, de borzalmasan megrázta az eset, ezért a Vegas-i koncertjét is lemondta.

A tragédia helyszínének ábrája a BBC által

via BBC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek