Starity

Boldog születésnapot, Miley Cyrus!

2010. november 23. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Ray Cyrus, az amerikai tinisztár ma, azaz november 23-án töltötte be 18. életévét, ám születésnapját már két nappal ezelőtt megüneppelte a Trousdale-ben.

hirdetés
Boldog születésnapot, Miley Cyrus!

Az amerikai tinisztár, Miley Ray Cyrus pontosan 18 évvel ezelőtt, 1992. november 23-án látta meg a napvilágot Nashville külvárosában. Karrierjét 2003-ban kezdte a Dokik című nagysikerű sorozatban.

3 évvel később már a Disney legújabb tinisorozatának fiatal üdvöskéjévé vált. Hannah Montana karakterét négy évadon keresztül keltette életre, ezalatt 9 stúdióalbumot adott ki, három szóló-, öt, a sorozathoz, valamint egy, a The Last Song című filmhez kapcsolódó korongot. A sorozat mellett készült már egy egész estés Hannah Montana-mozifilm is.

Miley ezenkívül szerepelt már több filmben is, példának okáért The Last Songban (Az utolsó dal), vagy pár másodperc elejéig feltűnt a Szex és New York második részében is.

A fiatal lány – számos botrány és magánéleti zűr mellett is – már évek óta a tinik egyik legnagyobb kedvence. Jelenleg több projekten is munkálkodik, például a napokban énekelte el legújabb dalát, a Forginevess and Love-ot.

Igaz, Ms. Cyrus már két napja megünnepelte születésnapját, de ezúton is: Sok boldogságot neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek