Starity

Összeverték Szecsődi Karcsit

2010. november 23. 17:05   |   Szerző: feellikethefire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szecsődi Karcsi megosztó személyiség. Van, aki imádja, ám bőven akad olyan, akinek csípi a szemét. Sőt, legújabb, Nkuya Soniával készült videoklipje miatt sokan verést jósoltak neki. Most megkapta.

hirdetés
Összeverték Szecsődi Karcsit

Szecsődi Kareszt a FIXHD csatorna FIX Magazin című műsorában páholták el – persze csak viccből. Ököl helyett ugyanis egy maszkmester-tanuló, Dobos Viki ügyes ujjai okozták sérüléseit. Kareszt a hétfői adás műsorvezetője, Lakatos Levente beszélte rá a mutatványa. A Barbibébi című könyv szerzőjeként is ismert újságíró ezzel sokak álmát teljesítette... A Hányszor mondjam című, Nkuya Soniával készített klip miatt ugyanis több internetes kommentelő is verést helyezett kilátásba a polgárpukkasztó énekesnek.

Karcsinak lehetőséget adtunk arra, hogy bebizonyítsa: kemény fából faragták. Igazi rosszfiúnak tűnt a maszkkal. Az utálkozók pedig örülhettek, végre véraláfutásokkal és nyílt sebekkel az arcán láthatták” – nyilatkozta Levente a StoryOnline-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek