Starity

Összetörték Nicole Scherzinger szívét

2010. november 23. 19:07   |   Szerző: timbaland

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Look magazin egy igen megbízható forrással együtt derítette ki, hogy mi fog történni az álompár, Nicole és Lewis kapcsolatában a közeljövőben – számolt a magyar Pussycat Dolls-oldal, a pcd-news.blogspot.com.

hirdetés
Összetörték Nicole Scherzinger szívét

Bárki, aki látja Nicole Scherzingert és Lewis Hamiltont együtt, nem kételkedik abban, hogy a pár egyértelműen odavan egymásért. Amíg a pilóta a Dancing With The Starsban támogatta kedvesét, addig Scherzinger több versenyén is tiszteletét tette az idény során, hogy helyben szorítson szerelmének.

A Look magazin azonban biztos forrásból tudja, hogy nem Lewis volt Nicole első igaz szerelme: Nick Hexum, a 311 nevű amerikai fiúcsapat tagja a szerencsés. A pár Nick egyik koncertjén találkozott először még 2000-ben. A szemtanúk szerint szerelem volt első látásra, sokak szerint Nicole úgy érezte, megtalálta a nagy Őt, a tökéletes férfit, akivel családot alapíthat, és aki mindenben támogatni fogja, még a zenei karrierjében is. Eközben Nicole a Popstars című tehetségkutató műsorban bekerült az Eden's Crush nevű lánycsapatba. Mindezek ellenére a pár 2006-ban szakított. Rettentő kevés idejük volt egymásra; míg Nicole a Pussycat Dollshoz csatlakozott, addig Nicknek a 311-gyel volt olyan időbeosztása, ami mellett képtelenség volt fenntartani a kapcsolatot.

„Nicole vígasztalhatatlan volt, amikor felbontották az eljegyzésüket. A szakítás viszont elkerülhetetlen volt, hiszen alig látták egymást” – mondta egy Nicole-hoz közel álló barát.

Most először nyilatkozik Nicole Eden's Crush-beli csapattársa, Maile Misajon arról, hogy miként élte át Nicole a szakítást, és milyen hatással volt rá az egyre nagyobb hírverés, ami körülötte csak egyre nőtt.

„Nic épp akkor szakított egy sulis szerelmével, amikor Nickkel találkozott. Nagyon sokat sírt, és bűnösnek érezte magát az egész miatt. De ő és Nick valóban nagy szerelemben voltak. Az, hogy híres vagy, gyakran egyensúlyhiányt idéz elő, és áldozatokat kell hoznod. Szörnyen zsúfolt időbeosztásunk volt, így nem működött nekik a dolog. Ez nagyon kemény időszak volt Nicole számára, hisz a fejében már a »boldogan éltek, míg meg nem haltak« szöveg ment” – mesélte a volt csapattárs.

Maile folytatta: „A szakítás után a zene mindennél jobban érdekelte. De jelenleg a házasság foglalkoztatja őt leginkább, ebben biztos vagyok. Nicole mindig is gyerekeket akart. Nagyon szerető édesanyja és húga van. Mindig családi életről álmodott, de a hírnév miatt ez még nem következett be. Jelenleg komoly kapcsolata van, és nagyon remélem, hogy nemsokára megházasodik és gyermekei születnek, ahogy mindig is szerette volna. Tudom, hogy azok után, ami vele történt, óvatosabb lesz.”

Egy, a párhoz közel álló forrás szerint Nicole és Hamilton a következő hónap elején háznézőbe megy, mégpedig Monacóba. Eddig úgy festett, Nic Los Angelesben marad, de miután kiderült, hogy Simon Cowell, az X-Faktor kreátora a széria angol verziójában számít Nicole-ra és nem az amerikaiban, az énekesnő úgy döntött, Lewis mellett marad Európában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek