Starity

Adele őszintén vallott arról, hogy nem teljesen elégedett a testével

2021. november 18. 18:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő nagy utat tett meg az utóbbi időben, de még mindig dolgoznia kell magán.

hirdetés

Adele a The Face magazinban mesélt bővebben arról, hogyan élte meg, hogy hatalmas életmódváltáson ment keresztül és rengeteget fogyott.

Az énekesnő elárulta például, hogy bár a fogyás sokat segített abban, hogy elmúljon a krónikus hátfájása, a karjaival még most sem elégedett:

Nem tudom, hogy másképp érzem-e magam. Még mindig vannak dolgok, amiket nem szeretek a testemen. Nem vagyok önbizalomhiányos miattuk, de mondjuk a Vogue címlapján megpróbáltak ujjatlan ruhában fotózni. És én meg: "Nem mutatom meg a karjaimat! Megőrültetek?" Sosem szerettem a karjaimat, és ez most is így van. Ez is a vékonyság és boldogság kérdésére vezethető vissza. Igen, a karjaim feleakkorák, de ez nem jelenti azt, hogy szeretem őket. A lábaimat sem.

- mesélte Adele.

Az énekesnő számára az is meglepő volt, hogy számos ékszerét nem tudja már viselni a fogyás következtében, illetve rengeteg ruháját sem viseli már, amelyekhez nagyszerű emlékek kötik.

Ennek ellenére Oprah Winfrey műsorában kijelentette, hogy nagyon szeret edzeni, szereti azt érezni, hogy erős - illetve terápiás hatással van rá a súlyemelés, amikor úgy érzi, rajta van a világ súlya.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek