Starity

Jennifer Coolidge a testalkata miatt kis híján elutasította a Fehér Lótusz-beli szerepét

2021. december 01. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő alakítását sokan dicsérték a sorozatban, pedig egy ideig úgy volt, nem akarja a szerepet.

hirdetés

Jennifer Coolidge sokat gondolkozott rajta, hogy elfogadja-e a Fehér Lótusz című sorozat készítői által felajánlott szerepet. A színésznő elmondása szerint nagyon egyszerű oka volt annak, hogy vacillált: a karantén alatt sokat hízott.

Nem akartam a kamera előtt lenni kövéren, a karantén alatt rengeteget ettem. Azt hittem, mindannyian meghalunk, tényleg, úgyhogy inkább halálra ettem magam. Vegán pizzák, néha öt-hat is egy nap.

Coolidge szerint 13-18 kilót is hízhatott, és már eldöntötte, hogy valamilyen kifogással visszautasítja az ajánlatot. Szerencsére egy barátja azonban meggyőzte arról, hogy ez egy nagy lehetőség számára, így végül igent mondott.

Mindannyiunknak kell egy ilyen barát. Sok színész elköveti azt a hatalmas hibát, nem tudom miért, hogy azt akarja, jöjjön egy nagyszerű pillanat, aztán amikor tényleg megtörténik, valahogy lebeszéli magát róla. Szerintem ez elég tipikus egy színésztől, hogy elszúrja magának a dolgot, de nekem volt egy nagyszerű barátom, aki megállított ebben.

Jennifer szerint ráadásul a kollégái nem is vették észre, hogy hízott:

Mindig is valamennyire dundi voltam, szóval mit számít még 18 kiló. Minden fejben dől el. Örülök neki, hogy volt egy jóbarátom, aki rábeszélt arra, hogy ne hagyjak veszni egy ilyen szuper projektet. Ha csak úgy megnéztem volna a Fehér Lótuszt és megtudtam volna, hogy én is megcsinálhattam volna, akkor leugrottam volna egy hídról.

- mesélte.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek