Starity

Adventi koncertkörkép

2010. november 24. 19:07   |   Szerző: AMaya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karácsony közeledtével rengeteg lehetőség közül választhatunk, már ami a zenei programokat illeti. Íme egy kis ízelítő a kínálatból.

hirdetés
Adventi koncertkörkép

Az idei karácsonyi és adventi koncertkínálat nagyon széles: bárki választhat ízlése és pénztárcája szerint.

December 22-én az A38-as Hajón a KFT együttes különleges klubkoncerttel ünnepli 29. születésnapját. Elhangzanak majd az elmúlt 29 év legnagyobb slágerei, köztük a Bábu vagy, az Afrika, a Bál az Operában, és olyan ritkaságok is, melyek megidézik a kezdeti évek koncertjeinek hangulatát.

Szekeres Adrienn Adventi koncertsorozata 14 várost érint (Gyöngyös, Sopron, Pápa, Győr, Kaposvár, Nyíregyháza, Kazincbarcika, Balmazújváros, Cegléd, Keszthely, Szentes, Budapest és Bölcske).

Petőfi Csarnok

December 17-én Quimby-koncert várja az érdeklődőket.

L.L.  Junior december 11 .én tart lemezbemutató koncertet. Sztárvendégei: Cozombolis, Nótár Mary, Horváth Tamás, Brasch Bence, Josh és Jutta, Stereo 2.0, és a műsorvezető, Ben.

Karácsonyi Piramis-koncert lesz december 26-án. Sajnos Som Lajos betegsége miatt nem lesz ott, Révész Sándor pedig lezárta életének ezt a korszakát, de azért sok meglepetést igérnek a szervezők.

SYMA Csarnok Budapest

December 18-án a Tankcsapda várja a rajongóit egy őrületes nagy évbúcsúztatóra. A valódi évbúcsúztatójuk Debrecenben lesz december 31-én a Főtéren.

Fenyő Miklós december 27-én várja a bulizni vágyókat a hagyományos Fenyő-ünnepre.

A Magna Cum Laude karácsonya december 28-án lesz. A sztárvendég Pataky Attila, az EDDA frontembere. A koncert után retrodiszkót tartanak DJ Radnaival.

Bereczki Zoltán  Álomkép című önálló koncertje  december 30-án lesz; Szinetár Dórával közös karácsonyi duettkoncertje december 13-án Miskolcon, december 20-án Debrecenben, és december 21-én Szegeden látható.

Papp László Budapest Sportaréna

Ákos december 16-án lép fel. A koncertjének bevételeiből a hazai és a határon túli nehéz körülmények között élő gyermekeket kívánja segíteni a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány segítségével.

December 19-én a Budapest Sportarénába a 30 esztendős EDDA várja a rajongókat, akikkel elkezdték, akikkel folytatták, és akikkel még ma is együtt élik meg a zenét.

December 22-én az X-Faktor tehetségkutató műsor várja rajongóit, ahol össszeáll a 12 döntős énekes (Takács Nikolas, Shodeinde Dorka, Wolf Kati, Szabó Mariann, Janicsák Veca, Nyári Alíz, Nyári Edit, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Király L. Norbert, Domokos Fanni és a Non Stop énekegyüttes).

December 25-én „The Show Must Go On“ címmel élő Queen-koncertshow lesz, melyben a hazai musicalélet számos sztárja közreműködik (Kovács Áron, Tabáni István, Végvári Eszter, Csengeri Attila, Koós Réka, Csordás Levente, Hien).

Szörényi Levente ebben az évben tölti be 65. életévét, és ez alkalommal életében először – és döntése szerint utoljára – szólókoncertet ad  december 28-án. Vendégei: Szörényi Szabolcs, Bródy János, Gryllus Dániel, Halmos Béla, Sebő Ferenc, Miller Lajos, Kiss B. Atilla, Feke Pál, Simon Boglárka és A Társulat tagjai.

Az Irigy Hónaljmirigy 20 éves jubileumi koncertje december 29-én lesz látható.

December 30-án pedig Demjén Ferenc búcsúztatja az évet szólókoncertjével.

Korára, nemére és beállítottságára tekintettel mindenki kedvére válogathat a zenei csemegék között, de időben kell elindulni, mert a jegyek elfogyhatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek