Starity

Lakatos Yvette-et kérdőre vonták

2010. november 24. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megachaten Yvette-et keményen kérdőre vonta egy ember. Yvette természetesen lereagálta a dolgot, higgadtan és kész tényeket közölve.

hirdetés
Lakatos Yvette-et kérdőre vonták

Lakatos Yvette még csak most esett ki a Megasztárból, de már sokan ösztönzik debütáló albuma készítésére, és gratulálnak is neki Ádámhoz. 

Így nézve a dolgokat, azt hinnénk, Yvette tiszta álomvilágban él a kiesés ellenére, de mégsem. Egy keddi nap folyamán, amikor a rajongóival beszélgetett volna, egy személy csípős megjegyzést tett rá, pontosabban a magánéletére: „Szerintem csúnya dolog, amit műveltél a volt barátoddal! Elég megalázó lehetett neki, hogy a nyilvánosság előtt csaltad meg és léptél le egy másik versenyzővel!”

Mire Yvette ezt felelte: „Nem érzem azt, hogy csúnya dolgot műveltem volna a volt barátommal, hiszen ő a harmadik döntő előtt szakított velem, ekkor Ádám és köztem még semmi nem volt. Miután szakítottunk, Ádám volt az, aki mindig mellettem volt, vigasztalt, ebből indult a kapcsolatunk.”

Úgy látszik, hogy a 16 éves péceli lány még szinte bele sem csöppent a zeneiparba, de már kap hideget meleget egyaránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek