Starity

Cassie piacra dobta pólóit

2010. november 24. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Diamond Supply Co. 2010 nyarán felkérte Estevan Oriolt, hogy készítsen fotókat Cassie-ról egy kisebb kollekcióhoz, mely pólókat, továbbá egy gördeszkalapot tartalmaz.

hirdetés
Cassie piacra dobta pólóit

A fotók már 2010 februárjában elkészültek, és nem sokkal később készen lettek a pólók is, most viszont a rajongók örömére piacra is kerültek, és az Egyesült Államokban 2010 november 20-ától meg is lehet őket vásárolni.

Eredetileg a Cassie kezében lévő gyémánt zöld színű, de a szép énekesnő és a Diamond Supply Co. is úgy döntött, hogy a sárga szín jobb hatást kelt majd. Így Cassie néhány pólón  már sárga színű gyémántot tart a kezében. A felsők eddig még csak fekete, illetve fehér színben kerültek a boltokba, azonban az interneten keresztül is meg lehet rendelni őket.

Az első nap 200 darab póló volt rendelhető. Azok a szerencsés rajongók, akik időben rendeltek, ugyanis a készlet nagyon gyorsan elfogyott.

Cassie ezek után is készül majd meglepetésekkel a rajongók számára, hamarosan kiadja új slágerét, és megjelenik Rick Ross című videója is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek