Starity

Jön a Lady Gaga: Monster Ball Tour DVD

2010. november 24. 16:04   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen érdeklődés, hatalmas siker, elképesztő előadás – röviden ez jellemzi Lady Gaga Monster Ballját, amit hamarosan DVD-n is megtekinthetnek a rajongók.

hirdetés
Jön a Lady Gaga: Monster Ball Tour DVD

Rendkívül nagy érdeklődés övezi a Monster Ball turnét, amit Lady Gaga még tavaly novemberben kezdtt el, és még messze nincs vége! A turnét ki is fogják adni DVD-n, amit már meg is erősítettek, így az is megnézheti, aki sajnos nem tudott ott lenni a koncerten, s persze az is, aki csak újra át szeretné élni az énekesnő koncertjét.

A turnét különböző hírforrások szerint már november óta filmezik, és a legjobbat választják ki, abból készül majd a kiadvány. Bár sok rajongó kizártnak találja, hogy esetleg a magyarországi fellépés kerül kiválasztásra, mégis van rá esély. Az viszont szinte biztosnak mondható, hogy mindenképp meg fogják említeni a hazánkban tartott koncertet, ha másért nem is, a három EMA-díjért biztosan.

A DVD-ről már különböző képek is napvilágot láttak: egy szerkesztés közbeni fotó, továbbá valószínűleg egy rajongói munka (képünkön). A lemez kiadásáról még nincs információ, továbbá arról sem, hogy hány lemezes lesz, milyen extrák lesznek rajta, illetve kiadják-e de luxe és egyéb változatokban. Azt rebesgetik, hogy a koncertet 3D-formátumban is meg lehet majd nézni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek