Starity

Adj élményt! Nem mindennapi karácsonyi ajándék ötletek

2021. december 14. 17:05   |   

Karácsony felé közeledve a legtöbbünknek óriási dilemmát jelent az ajándékok beszerzésének kérdése. A tárgyi ajándékválasztás egyrészt kihívás, másrészt pedig mindig magában hordozza a kockázatot, hogy a kiszemelt tárgy az ajándékozott lakásának egy eldugott sarkában végzi majd, mint fölösleges holmi. Ezt elkerülhetjük, ha élményt adunk ajándékba - hoztunk is néhány jó ötletet!

hirdetés
Adj élményt! Nem mindennapi karácsonyi ajándék ötletek

Kiszabadulás a hétköznapokból

Az egyik kedvenc, jolly joker ötletünk a szabadulószoba utalvány. Egy ilyen élmény úgy ragadja ki az embert a komfortzónájából, hogy közben szórakozik és jól érzi magát. Egy szabadulószobás játék hamisítatlan alapja egy feledhetetlen estének: egyszerre kihívás, csapatmunka és játék. Pontosan olyan, mintha egy izgalmas filmeben Te lennél a főszereplő.

Érdemes olyan helyen vásárolni a kupont, ahol több játék közül is választhat az ajándékozott. A Dohány utcai Neverland remek példa: itt összesen hat, élethűen kialakított, izgalmas szabadulószoba közül választhatnak a látogatók. A sikeres szabadulás után pedig egy ízletes vacsorát is elfogyaszthatnak a helyszínen, finom koktélok kíséretében.

Egy kis friss levegő

Sokszor hallod szeretteidtől, hogy de jó lenne elmenni túrázni… de ez végül mindig füstbe ment tervvé válik? Vedd a kezedbe a dolgokat: az ingyenesen elérhető túratervező oldalakról állíts össze egy 2-3 alkalmas tervet a közeli természeti látványosságok bejárására! Ha szeretteid az ajándék mellé azt az ígéretet is megkapják, hogy velük tartasz, még jobb - az együtt töltött időnél nincs értékesebb.

Séta a múltban

Végy egy szép füzetet, és állj elő családtagjaidnak egy részletes családfakutatási tervvel! Ez talán nem tipikus élmény ajándék, hiszen hosszú távú - de cserébe rendkívül izgalmas, váratlan fordulatokat is hozhat, és közelebb hoz titeket egymáshoz. A kutatáshoz elsősorban levéltárakat, anyakönyvi hivatalokat, plébániákat és parókiákat (régen az egyházak látták el az anyakönyvi nyilvántartás feladatait), valamint online fórumokat ajánlunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek