Starity

Emlékeket ajándékba, modern képkeretben

2021. december 15. 08:08   |   

Talán azért tűnik egyre nehezebbnek és kilátástalanabbnak a helyzet évről évre, minden karácsony előtt, mert már az összes ajándékötletet ellőttük korábban. Mi lenne, ha egyszer végre nem akarnánk “toronyórát láncostól” ajándékozni?

hirdetés
Emlékeket ajándékba, modern képkeretben

Ha te is meguntad már, hogy folyamatosan csak jobbra és jobbra törekszel, de mégsem vagy megelégedve a beszerzett meglepetéssel, akkor ideje ezen változtatni!

A következő pár sorban olyan modern képkereteket hoztam neked, amelyeknek köszönhetően a legszebb dolgokat nyújthatod át idén karácsonykor!

Egyszerű keretek a hétköznapokra

Ha nem szeretnél túl nagy összegeket költeni magára a keretre, mert már ezt leszámítva is több nagyobb ajándékot vettél, akkor egy asztali képkeret is megteszi! De az is lehet, hogy ez sem lesz olyan egyszerű, legalábbis a küllemét tekintve! 

Vannak például beépített LED világítással ellátott darabok, de a frappáns kör alakú termékek is megnyerőek. A rögzítőgyűrűvel rendelkező kereteken pedig akár 6 képnek is hely van. Amennyiben csak egy egyszerű, egy képet tároló keretre van szükséged, akkor jó hírem van, mert ilyet is könnyen vehetsz!

Fali képkeretek - Modern kis montázsok

Be kell látni, hogy a leggyakrabban a fali keretek felé húz az emberek szíve. Ebben a kategóriában ugyanis rengetegféle megoldás rejlik. 

Nagy kedvencünk például a többrészes, osztott képkeret, amely egy montázsra emlékeztet bennünket. Az Umbra márka termékei között több ilyen kialakítású tárggyal is találkozhatsz, így te magad választhatod ki a tetszőleges ajándékot. 

Na meg persze nem szabad megfeledkeznünk a jó öreg csipeszes megoldásról sem, amely az utóbbi évtizedekben különösen felkapott módszer lett a képek közszemlére bocsátásában. Az ilyen keretek akár 10-25 képet is elbírnak, s egy valóságos történetet mesélhetünk el velük. 

Ha úgy érezd végre megtaláltad az ideális ajándékot, amit eddig kerestél, akkor látogasd meg a Designmarket modern képkeretek kínálatát!

Egyedi, modern képkeretek, amelyekre senki nem gondolt!

Végül, eljutottunk az egyediségek egyediségéhez, az etalon keretekhez is! Lehet, hogy te is olyan embertípus vagy, aki még a legegyszerűbb dologból is a legjobbat szeretné kihozni, ez esetben van még néhány ötlet a tarsolyomban neked!

Megvolt a gyerek első nagy játéka, sporteseménye? Aláírták a koncerten az egyik barátod pólóját? Megajándékoznál valakit egy eredeti focista mezzel? Van megoldás! Mégpedig a mezkeretezés! Ez nemcsak fali dekoráció, de örök emlék is lesz! A barátaid, szeretteid, ismerőseid számára egy szuper meglepetés, ráadásul elég megrendelned hozzá a megfelelő keretet, s a többit már te magad is intézheted! 

Amiatt sem kell aggódnod, hogy megsérül a keret, hiszen törésbiztos akrilból készült, így megőrzi minőségét évek múltán is! 

Tudd biztonságban az emlékeket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek