Starity

Így viselkedtek a hírességek az őket kiszolgáló kiskereskedelmi dolgozókkal

2021. december 21. 20:08   |   Szerző: Four

Paris Hilton, Mariah Carey és Chris Pratt is megjelenik az alábbi cikkben, amelyben az alkalmazottak beszámolóit gyűjtöttük össze.

hirdetés

1. Taylor Swift

Embed from Getty Images

Amikor egyetemista voltam, egy kis élelmiszerboltban dolgoztam nyaranta. Egyszer Taylor Swift bejött, hogy vegyen néhány dolgot. Kedves volt és halkan beszélt, csinált képet egy lánnyal, aki a nagymamájával vásárolt. A mellettem lévő kasszában fizetett. (...) Őszintén kedves volt és mindenkire mosolygott. Ugyanolyan szép volt élőben, mint a képeken, és jól állt neki a vörös rúzs.

 

2. Mariah Carey

Embed from Getty Images

Egy jól ismert ékszerboltban dolgoztam Angliában. Rengeteg celeb vásárlónk volt, de a legkiemelkedőbb mégis Mariah Carey volt. Dívás viselkedést vártam, de nagyon elbűvölő volt, udvarias és a butik minden dolgozójával beszélgetett mielőtt vásárolt egy elég olcsó medált (oda is ajándékozhattuk volna neki). Nagyon kedves volt.

 

3. Chris Pratt

Embed from Getty Images

Régen egy nagy múzeumban dolgoztam, sok híres ember jött be hozzánk. (...) A legemlékezetesebb az volt, amikor James Corden, Elizabeth Banks, Will Arnett és Chris Pratt betért, és forgattak valamit Corden műsorába, a Lego-filmekkel kapcsolatban. Aznap nagyon sokan voltak, így aztán néhány munkatársamat megkérték, hogy öltözzenek karakter jelmezekbe. Ezek a "karakterek" beszélgettek és interakcióba léptek a sztárokkal a nap folyamán. A legtöbb híresség kedves volt, de Chris Pratt nagyon utálta a karaktereket. Rájuk se nézett, úgy látszott nagyon idegesítették őt.

 

4. Lil Nas X

Embed from Getty Images

Egy luxusmárka üzletében dolgozom egy plázában, és múlt héten Lil Nas X jött be hozzánk pár barátjával meg a biztonsági embereivel. Nagyon kedves volt és barátságos, sok időt töltött azzal, hogy megtalálja a legtökéletesebb tükröt.

 

5. Michael Bublé

Embed from Getty Images

Régebben a Banana Republic nevű ruhaüzletben dolgoztam, és Michael Bublé egyszer bejött a testőrével. Segítettem neki kiválasztani néhány V-nyakú pulóvert, és azt mondta, ő és a testőre nem értenek egyet, segítségre van szüksége. Azon vitatkoztak, hogy ha kilátszik a pulcsiból a mellszőrzet, akkor az szexi-e vagy nem.

 

6. Bill Murray

Embed from Getty Images

Bill Murray az egyik ügyfelem volt egy drága férfiruha üzletben. Nagyon vicces, száraz humora volt. Épp pakolt, hogy átmenjen egy másik helyiségbe, én meg gyorsan fel akartam húzni a sínadrágomat egy sarokban, de a szoknyám felcsúszott a derekamra. Egyszerre azt hallottam: "mit csinálsz?" Amikor felnéztem, ott állt és engem nézett. Mindkettőnkből kitört a nevetés, és arra kért, segítsek neki. Felvettem a sínadrágom és utána segítettem neki ruhát próbálni.

 

7. Usher

Embed from Getty Images

A Targetben dolgoztam, amikor Usher bejött. Egy s**gfej volt. Előre kijelentette, hogy nem készít képet senkivel - pedig nem is kérte meg senki. Ez Atlantában volt, az emberek sokszor találkozhattak vele.

 

8. Paris Hilton

Embed from Getty Images

Évekkel ezelőtt a Macy's-ben dolgoztam, a legjobb barátom pedig a biztonsági őr volt. Egyik nap írt nekem, hogy Paris Hilton bejött és kétségbeesetten próbálta levenni az egyik ruhát a próbababáról. Szenvedett a baba kezeivel, amik leestek, mikor végre odajött hozzá egy eladó. [Paris] bőröndje eltűnt a reptéren, és kellett neki aznap estére egy ruha. A környéken a Macy's volt akkoriban a legjobb bolt. Emlékszem, mennyiszer néztem vissza a biztonsági kamera felvételeit nevetve.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek