Starity

A Pókember: Nincs hazaút lett az elmúlt évek durranása

2021. december 28. 13:01   |   Szerző: Glamster

A Pókember: Nincs hazaút nagyon sikeres a mozikban és a közönség imádja a meglepetést benne.

hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút (eredeti cím: Spider-Man: No Way Home) 2021. december 17-án bemutatott amerikai szuperhősfilm Jon Watts rendezésében. A film bár több mint egy hete megy a mozikban, sok helyen még mindig telt házasan megy a vetítés.

A pandémia kezdete óta elsőként A Pókember: Nincs hazaút ért el 1 milliárd dollár bevételt. A Pókember-trilógia harmadik része 12 nap alatt lépte át az egymilliárd dolláros küszöböt, a harmadik legrövidebb idő alatt a Bosszúállók: Végjáték és a Bosszúállók: Végtelen háború után. Érdekesség, hogy milliárdos bevételt legutóbb a Star Wars: Skywalker kora hozott 2019-ben. 

A filmben láthatjuk, hogy miután Quentin Beck gyilkossággal vádolta meg Peter Parkert, felfedte a fiú kilétét a világ előtt. Petert, nagynénjét, Mayt, MJ-t és Ned Leeds-t kihallgatja a Kárelhárítási Hivatal, azonban Matt Murdock ügyvéd segítségével minden vádat ejtenek. Peter, MJ és Ned levelet kapnak az MIT-től; mindenki jelentkezési kérelmét elutasítják a Pókemberrel való kapcsolatuk miatt. A bűntudatot érző Peter felkeresi a Sanctum Sanctorumot, hogy segítséget kérjen Stephen Strange-től, aki egy olyan varázslatot ajánl, amely elfeledteti az emberekkel, hogy Peter a Pókember, azonban ezt Wong nem tartja jó ötletnek. Miközben Strange elvégzi a varázslatot, Parker több alkalommal megzavarja őt a módosításaival, hogy MJ, Ned és May megőrizhessék emlékeiket. A férfinak sikerül megfékeznie az elrontott bűbájt, amit aztán ideiglenesen ládába zár, majd dühösen távozásra készteti Petert. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek