Starity

Kiderült Jean-Marc Vallée halálának oka

2021. december 29. 16:04   |   Szerző: Four

A rendező tragikus hirtelenséggel hunyt el karácsonykor, most kiderült, mi történt.

hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy Jean-Marc Vallée, többek között a Hatalmas kis hazugságok és a Mielőtt meghaltam rendezője tragikus hirtelenséggel, 58 éves korában elhunyt. A férfiról eddig nem lehetett tudni, hogy mi történt vele, ám a New York Post cikke szerint most kiderült, szívroham okozta a rendező halálát. 

A férfi kanadai otthonában tartózkodott, és vendégek fogadására készült. Feltehetően december 25-én hunyt el, és másnap reggel találtak rá. Ismerősei szerint Vallée mindig is odafigyelt az egészségére, tartózkodott az alkoholfogyasztástól és sokat járt edzeni. 

Számos színész, akivel korábban együtt dolgozott, megrendülten írt Vallée halálának kapcsán. Többek között Shailene Woodley is, aki a Hatalmas kis hazugságok révén találkozott vele:

Ez egy sokk. Teljes és kimondhatatlan sokk. Édes istenem, a halál a legrosszabb. De azt hiszem, te valahogy ezt is átalakítod egy nagy kalanddá... egy történetté. Egy olyan történetté, amelyet alig várok, hogy elolvashassak és láthassak, amikor eljön az én időm. Egyszerűen nincs értelme ennek, haver. Nincs értelme. Talán ha holnap felébredünk, ott leszel, nevetsz és azt mondod, ez csak egy szatirikus rövidfilm volt. Ez nem a valóság.

- írta Woodley.

Embed from Getty Images

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek